Goed om te weten!

Goed om te weten !      

 

Fijn dat u uw huisdier aan ons toevertrouwt. We zullen er alles aan doen om uw huisdier zo goed mogelijk te helpen en liefdevol te verzorgen.

  • Een dier is een levend wezen en dus reageren ze niet standaard op een ingestelde behandeling. Er kunnen ondanks onze adequate handelswijze en goede inzet toch complicaties ontstaan. Deze zijn voor rekening van de eigenaar en kunnen niet altijd vooraf ingeschat worden. Het is goed om hier rekening mee te houden!
  • Wij vragen u de ingestelde behandeling trouw te volgen. Heeft u hier problemen mee of verdraagt uw dier de medicatie niet, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
  • Wij zijn niet 24 uur in het pand aanwezig. Wij beschikken wel over camerabewaking en controleren regelmatig. Wilt u wel een 24-uurs behandeling dan zullen we u door moeten verwijzen.

Behandelingen dienen per pin of contant te worden voldaan. In uitzonderlijke gevallen kunnen we een rekening sturen, maar daar zijn helaas wel extra kosten aan verbonden. U dient te allen tijde een aanbetaling te doen.

  • Uw Dierenziekenhuis is financieel onafhankelijk. Dit houdt in dat de gemaakte kosten door de eigenaar/brenger van het dier zelf moeten worden betaald. Niet alle kosten zijn van tevoren bekend. Vraag altijd om een gespecificeerde kostenindicatie. LET OP! Dit is een indicatie, de echte rekening kan afwijken, omdat bijv. de behandeling moet worden bijgesteld/meer tijd vergt.
  • Wij adviseren u een verzekering af te sluiten voor de kosten van uw huisdier of maandelijks een vast bedrag te sparen voor onvoorziene uitgaven voor uw dier.

Bezoek aan uw huisdieren moeten we helaas tot een minimum beperken en kan alleen na het maken van een afspraak.