Op afspraak

Om u en uw dier zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken wij op afspraak.

Door het maken van een afspraak kunnen we een inschatting maken waarvoor u komt en hoeveel tijd we daarvoor denken nodig te hebben. Hiermee proberen we de wachttijd voor u en uw dier zoveel mogelijk te beperken.

Daarnaast kunnen onze assistentes u helpen om een afspraak in te boeken bij een dierenarts naar keuze of bij een dierenarts waarvan zij denken dat hij/zij uw dier het beste kan helpen.

Spoed

Voor spoed zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. U moet wel altijd even bellen om te kijken waar u naar toe kunt gaan en wij ons kunnen voorbereiden.

Buiten reguliere openingstijden wordt u doorverbonden met de dienstdoende dierenarts. Dat kan een dierenarts zijn van het Dierenziekenhuis of een dierenarts werkzaam bij Dierenkliniek Oldenzaal-Losser waar wij een dienstverband mee hebben.

Ons dienstschema kunt u vinden bovenaan elke pagina onder kopje dienstschema.

0541 - 533 220

Visites

Er bestaat de mogelijkheid voor een huisvisite. Bijvoorbeeld als u thuis afscheid wilt nemen van uw dier of als uw meerdere dieren heeft die geënt moeten worden. Aangezien dit meer tijd kost dan behandelen in het Dierenziekenhuis zult u dit tijdig aan ons kenbaar moeten maken i.v.m. de planning.

Een ziek dier onderzoeken we altijd in ons Dierenziekenhuis omdat daar alle middelen aanwezig zijn om uw huisdier te onderzoeken en behandelen.

Indien u niet in de mogelijkheid bent om te komen dan kunt u altijd een beroep doen op de Dierenambulance, zij brengen uw huisdier dan bij ons.

Een specialist op elk gebied

Het team van dierenziekenhuis Oldenzaal bestaat uit 8 gezelschapdierenartsen met elk zijn of haar eigen specialisme. Zij worden ondersteunt door 16 paraveterinaire dierenartsassistentes en 1 paraveterinaire dierenartsassistent.