Afvallen met Slim fit

Afvallen met Slim fit

Als eigenaar ziet u vaak niet dat uw huisdier last heeft van overgewicht omdat de gewichtstoename zeer geleidelijk verloopt.

Het SlimFit programma is het gratis gewichtsverliesprogramma van Royal Canin. Hierbij staan een persoonlijke begeleiding en het tot stand brengen van een blijvende gedragsverandering ten aanzien van voeding en beweging centraal. Tijdens het gratis consult zal onze assistente Petra, samen met u ingaan op het:

•Aanpassen van de voeding (energieopname, manier van voeden)
•Verhogen van de hoeveelheid lichaamsbeweging
•Veranderen van de manier van omgaan met het dier (gedrag/levenswijze, leefomgeving)

De methode richt zich dus niet alleen op het aanpassen van de voeding, maar daarnaast ook op voorlichting aan en begeleiding van u en andere gezinsleden. De combinatie van een verminderde energieopname, meer beweging én gedragsaanpassing zorgen voor een succesvol en blijvend resultaat: het behalen én behouden van een gezond gewicht en een goede conditie.
Dit gezonde gewicht wordt het ideale gewicht genoemd en is het uiteindelijke doel van het SlimFit programma. Een dier met een Ideaal gewicht heeft een langere levensverwachting en een betere kwaliteit van leven. Het Ideale gewicht wordt voor ieder dier individueel bepaald door de dierenarts of assistente.

Bel! En maak vandaag nog een afspraak voor het SlimFit programma van Royal Canin.