Belangrijke informatie omtrent Corona

Belangrijke informatie omtrent Corona

Beste klanten,

 

Ook wij zullen maatregelen moeten gaan nemen tegen het coronavirus. Omdat er elke dag iets kan veranderen vragen we u regelmatig onze FB pagina en/of website te controleren. Gelieve dat eerst te doen voordat u ons belt, omdat we onze tijd zoveel mogelijk willen besteden aan uw huisdieren beter te maken.

https://www.anicura.nl/anicura-dierenziekenhuis-oldenzaal/corona-virus/

Wij blijven open omdat we zorgplicht hebben jegens uw huisdieren en die  verantwoordelijkheid ook serieus nemen om uw huisdier gezond te houden.

Maar we zullen moeten gaan werken met aangepaste maatregelen.

1. Tot nader orde zullen we geen thuisvisites meer doen

2. Om contacten zoveel mogelijk te verminderen mogen er maximaal 2 begeleiders mee naar binnen met uw huisdier.

4. Alleen gezonde begeleiders zijn bij ons welkom. Bent u ziek of heeft u een gezinslid met COVID-klachten, vraag dan of er  iemand anders met uw dier kan komen

3. Ten alle tijden proberen we 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

4. Begeleiders mogen zich alleen in de wachtkamer en spreekkamer bevinden en worden niet toegelaten bij de opname, röntgen of andere plekken.

5. We zullen de spreekuren ruimer plannen zodat er zo min mogelijk gewacht hoeft te worden.

6. Wilt u medicijnen/voer halen dan graag eerst bellen/mailen of het op voorraad is en ons de kans te geven het voor u klaar te zetten zodat u zo kort mogelijk bij ons in de praktijk hoeft te zijn.

We zijn ons ervan bewust dat ondanks deze maatregelen wij de komende tijd ook met onderbezetting ( door ziekte) zouden kunnen komen, dat zullen we dan ook weer met u communiceren.

We hopen dat met al deze maatregelen NL snel door de coronacrisis komt en wensen iedereen veel sterkte en gezondheid.

 

Team Dierenziekenhuis Oldenzaal