Belangrijke informatie omtrent Corona

Beste klanten,

Ook wij zullen maatregelen moeten gaan nemen tegen het coronavirus. Omdat er elke dag iets kan veranderen vragen we u regelmatig onze FB pagina en/of website te controleren. Gelieve dat eerst te doen voordat u ons belt, omdat we onze tijd zoveel mogelijk willen besteden aan uw huisdieren beter te maken.

U kunt gewoon een afspraak bij ons maken. Wel vragen we het volgende van u:

* De begeleidende eigenaar moet vrij zijn van klachten zoals hoesten, keelpijn. neusverkoudheid of koorts.

* Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Laat dan iemand anders met uw dier langskomen of bel de afspraak af. Wij rekenen hier geen kosten voor.

* Bij een te volle wachtkamer, vragen wij u met een buzzer (verkrijgbaar aan de balie) buiten te wachten. U wordt dan opgepiept zodra u aan de beurt bent.

* Beperk het contact met ons team tot wat noodzakelijk is.

* Blijf waar mogelijk op 1.5 meter afstand van elkaar.

* Het kan zijn dat we u vragen een mondkapje te dragen, als de 1,5 meter afstand niet gewaarborgt kan worden.

* We schudden geen handen.

* U kunt in principe alleen pinnen . De bon krijgt u per e-mail en printen we niet.

* Wij werken alleen op afspraak.

Wij danken u voor uw medewerking.

Team Dierenziekenhuis Oldenzaal